EnvironmentalArt.net 
   Art Works ry

Environmentalart.net 
Guide
Links

© info: The works of art may not be reproduced or utilized in any form or by any means electronical or mechanical including downloading, print-out or by on-line-acces or any information storage and retrieval sytem without permission in writing from copyrightholders

Your window on Finnish Environmental Art / Ympäristötaide verkossa /

Yhdistyksessä tapahtuu:

POINTTI-näyttelyn workshop
valokuvanäyttely: Diashow

Fumico Azuma, Tim Can Lontoosta, ja Martti Kukkonen sekä Päivi Simola saapuivat aamuyöstä 23.5. Kannaksenkatu 44:ään työskentelemään.

Martti Kukkosen "Siktuksen" kappeli, tulee kaupungin teatterin terassille.
Siktus Oksa oli persoonallinen henkilö; teosofi, joka kirjoitti runoja ja rakasti saunaa. Siktus Oksa on myös Nurmeksessa asuvan taidemaalari Päivi Simolan esi-isiä. Martti tapasi luokkakokouksessa vuosikymmenien jälkeen Päivin, joka innoitti työhön. Päivi on mukana muusana ja apulaisena rakentamassa teosta. Teokseen tulee 5-7 vanhaa saunan kiuasta savuputkineen, kuvia Siktus Oksasta sekä "savuksi" Siktuksen runoja. Polttopuita tietenkin pitää olla. Kuvassa niitä pakataan nätisti rullalle. Martti jatkaa Helsingissä aloittamaansa teemaa - Maaseutua voi tuoda!

 

ZUZUSHII MONKEY

Fumico Axuma ja Tim Can pitivät onnistuneen esityksen Yläkaupungin yössä 24.5. Esityksessä mm. oli Fumicon vesilasiin pillillä puhaltelemien ilmakuplien ääniä. Tim teki myös taivaan jyrinää muistuttavia ääniefektejä. Olisittepa olleet kuulemassa, olen kyvytön kertomaan koska en ymmärtänyt miten hän sen teki.
Tim Can on Lontoolainen underground taiteilija; muusikko ja kuvataiteilija.
Fumico Azuma on japanilainen taiteilija. Tim kertoi olevan vaikeaa saada englannin kansalaisuus, avioliiton solmiminenkaan ei auta. Fumicon turistiviisumi on vain puolen vuoden kestoinen. Viime kesän Lapin Oranki Art workshopin jälkeen Fumico passitettiinkin Englannin lentokentältä Japaniin ja Timin luo pääsy Lontooseen vei useita kuukausia.
Nyt he asuvat lähellä Lontoon keskustaa, aiemmin he asuivat Espanjassa viisi vuotta. He joutuvat suunnittelemaan Japaniin joiksikin vuosiksi muuttamista. Tim kyseli meidänkin lainsäädäntöämme, jos se olisi mahdollistanut yhteiselämänsä.

 

 

 

 

 

 


      Web Design Lea Turto.© .Copyrighs info.